dimarts, 24 d’abril del 2012

Ahir vam fer la lectura de poemes del nostre taller. Vam ser més de 35 persones recitant poesia al carrer, acompanyant l'ambient de les parades de llibres i roses. Totes elles van triar el poema que van voler sota el seu criteri i gust personal.
Vull agrair la participació de totes les persones que ens van escoltar. És un goig que la gent s'aturi a escoltar poesia. Vull agrair, també,  la presència de totes les persones que van voler llegir, des dels més menuts als adolescents que, superant la por escènica, van voler ser amb nosaltres. Especialment, vull agrair la participació de l'equip juvenil del Club de Futbol Begues i als seus entrenadors que entenen la formació des d'una òptica més global.
Les guitarres de l'Àlvar van acompanyar les veus dels lectors, delicadament. Sense ell, l'acte no hagués estat el mateix. Gràcies Àlvar.
I per descomptat, no puc acabar sense agrair la col·laboració de les meves "poetesses" del taller. Ha estat un plaer compartir amb elles la preparació d'aquest acte i una oportunitat per buscar noves formes de fer coses. Gràcies Carme, Nhona, M. Cruz, Anna, Conxita, Rosa M., Victòria, Isabel i Conxi.








2 comentaris: