dimarts, 30 d’abril del 2013

Sant Jordi 2013

Dimarts vam celebrar la diada de Sant Jordi amb la Font de poemes d'aquest any que, com sabeu, hem dedicat a la poesia de Joana Raspall, Salvador Espriu i Joan Margarit.
En una tarda magnífica i una molt bona afluència de públic vam fer la lectura de la poesia que havíem sel·leccionat amb l'objectiu de fer una mostra de l'obra poètica dels diferents autors/res. A part de la nostra lectura, vam tenir la sort d'estar acompanyats de gent molt diversa: els nens i nenes de P3 de l'escola Sant Cristòfor van recitar un poema de la Joana Raspall, l'equip de futbol del cadet femení va col·laborar també amb poesies de la Joana Raspall, i moltes altres persones, espontànies o ja habituals que ens van acompanyar amb els versos de Salvador Espriu i Joan Margarit.
Durant tot el dia vam escampar unes Gotes de poesia per a tot el poble amb versos que es podien tallar i agafar-los. D'aquesta manera apropàvem una mica més la poesia a tots els beguetans i beguetanes. N'estem contentes de l'èxit que va tenir!



Properament penjarem el vídeo de l'acte.
L'endemà ens en vam anar a celebrar-ho. Entre farigoles i poesia gaudíem de les emocions de dia anterior.


1 comentari:

  1. Molt intensa i emotiva la diada de Sant Jordi, com especial també la tarda de l'endemà de paraules sentides entre aromes de farigoles. Aquests dies passen a formar part del nostre univers d'instants màgics que hem de tenir ben guardats per estirar-los quan els necessitem.

    ResponElimina